te002250: Stapel - van den Bergh, Jan
"Tekening van Jan van den Bergh. Illustratie verschenen in het Aktiedossier 11.11.11 1988. Tekening van een mannetje met verschillende zware pakketten op zijn rug. Bovenop de pakketten staat een mannetje met de armen in de lucht te juichen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"