Gentsche Metaalbewerkersbond ; Centrale der Metaalbewerkers van België (CMB). Afdeling Gent. Jaarverslag ... Zedelijk verslag... Aktiviteitsverslag... [Verslag van...] (Gent: CMB-afdeling Gent)
"Periodiciteit : jaarlijks"