af006000: Stop de mijnsluiting - Jongsocialisten; Buyens, Jan (1984)
"Affiche uitgegeven in 1984 door de Jongsocialisten (Limburg) voor solidariteit met de mijnwerkers. Afbeelding: twee tekening van een mijnschacht. Tekst: STOP de mijnsluiting. Jongsocialisten-Limburg. V.U. JAN BUYENS ALDERSTRAAT 55 3500 HASSELT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"