fo022652: Abortus - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van pamfletten tegen abortus. Opschrift: Mijn mama liet mij leven! Abortus blijft moord. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"