fo026176: ABVV (Algemeen Belgisch Vakverbond) staking 24u en betoging Gent 1982 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de 24urenstaking. Er is een betoging te Gent. Met grote spandoeken van ABVV (Algemeen Belgisch Vakverbond) door de straten met opschrift Arm Gent bijna zonder werk, maar Gentenaars zoals Martens en De Clercq zijn aan het werk Gent 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"