fo011504: Volksdrukkerij in Gent
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van Richard Vankenhove (vooraan, rechts) in een kantoor van de Volksdrukkerij in de Hoogpoort in Gent, oktober 1927. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"