af009447: Stop nieuwe armoede - Culturele Centrale; Peleman, André (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Culturele Centrale tegen de werkloosheid. Afbeelding: zes tekeningen van een stopbord. Tekst: STOP NIEUWE ARMOEDE. CULTURELE CENTRALE. 1985. jaarthema. van welvaartstaat naar staat van behoefte!? wij eisen: een sociaal leefbaar bestaansminimum. een dienst voor kredietbegeleiding. gemeentelijke taks op financiële instellingen. de volledige afschaffing van art. 143. zinvol en kreatief werk voor iedereen. CULTURELE CENTRALE. V.U.: ANDRE PELEMAN. HOOGSTRAAT 42. 1000 BRUSSEL. VRIJ VAN ZEGEL ART. 198.7. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"