fo027736: NCOS project 1405 - Radio Onda Azul, Peru - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1405; Kleurenfoto, van de opnameruimte. Die bestaat uit een controlekamer en een salon. De controlekamer bevat het minimum om een min of meer professionele opname te maken. In elk geval zijn de apparaten allemaal zelfgemaakte. Een cassette-recorder, deck met cassettes, een cassettespeler, een mini-mixer met 5 ingangen en een microfoon. De opnameruimte heeft 2 draaitafels maar die zijn oud en niet geschikt voor een uitzending van radioprogramma's. Deze apparatuur moet worden verbeterd. NCOS project 1405 - Radio Onda Azul, Peru, 1984-1986. Een realisatie van Radio Onda Azul. Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Radio Onda Azul; Opemerking: met 13 foto’s; Series: Projectnummer: 1405; Land/Regio: Peru; Code: PERU/84; Projectnaam: Radio Onda Azul; Opemerking: met 13 foto’s; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"