af000778: Jeugd eist werk - Jongsocialisten; Duytschaever, Maurice (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Jongsocialisten tegen de jeugdwerkloosheid. Afbeelding: zwart-witfoto van een verlaten fabriek en zwart-witfoto van een optocht met rode vlaggen. Tekst: JONGSOCIALISTEN. JEUGD EIST WERK. Verantw. uitgever: Maurice Duytschaever - Keizerlaan (sic) 13 - 1000 Brussel. Vrij van zegel - Art. 198-7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"