gou000032: Voorstudie van een en vrouw tussen bloemen - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Gouache, afbeelding van een man en vrouw zittend en kussend tussen blauwe bloemen, fruit en wijnfles in hun midden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"