af000371: Geest en hand-arbeiders! Laat ons de Reactie te gronde werpen door samen te stemmen voor de Socialisten! - Union des Imprimeries; BWP
"Affiche uitgegeven in 1925 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Wetgevende verkiezingen van 1925. Geest en hand-arbeiders! Laat ons de Reactie te gronde werpen door samen te stemmen voor de Socialisten! De Algemeene Raad der B.W.P. Union des Imprimeries, Société Anonyme - Directeur J. Ruelle, Frameries et Liège. Exempt de timbre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"