637.502: Formulier 2113 betreffende de enquête in de firma Belgian Textile Printing Company over sociale gevolgen van bedrijfssluitingen
"Collection: Martens Albert; Series: 637.7.3.07: Belgian Textile Printing Company; Level of description: File"