fo001861: Coöperatieve Samenwerkende Maatschappij Vooruit - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van de beenhouwerij Vooruit nr. 4 rechts en de kruidenierswinkel links van de coöperatie SM Vooruit. Gent, Sint-Lievenstraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"