ets000016: Lezende jongen - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Ets van een jongen die, gebogen over de leuning van een stoel, een boek leest. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"