af010478: Vuil spel - Kenens, Hub; De Vieze Gasten; Rosseel, Mong (1987)
"Affiche van Hub Kenens uitgegeven in 1987 door De Vieze Gasten voor een toneelvoorstelling. Afbeelding: fotomontage in kleur van twee acteurs en twee actrice bij een sportwagen voor een kantoorgebouw. Tekst: WERKGROEP VOOR VORMINGSTEATER V.Z.W. de VIEZE gasten. VUIL SPEL. SCENARIO: LUK WIJNS - REGIE: MITTA VAN DER MAAT. VORMGEVING: HUB KENENS - V.U. MONG ROSSEEL, ROSTRAAT 2 9930 ZOMERGEM - VRIJ VAN ZEGEL ART. 198/7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"