fo006644: Georges Mandel - Graphopresse
"Zwart-witfoto van Georges Mandel (midden met hoed), 23 januari 1936. Opschrift achteraan: M. Mandel. Ministre sortant à son tour subit l'interrogatoire rituel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"