fo027546: NCOS project 2980, Development of health services in the Lacub region, Cuba - 11.11.11
"Kleurenfoto, van Vic Meyers op bezoek bij de bijeenkomst van de rurale gezondheidsprojecten. NCOS project 2980, Development of health services in the Lacub region, Cuba, 1995-1996. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"