Breekt de Boeien : orgaan van het Socialistisch Centraal Jeugdkomiteit van Groot-Gent (Gent)
"Archief 'BSP-federatie Gent-Eeklo' Eerste nr.: jun 1932 Hoofdredactie: Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent Redactie: Am. De keuleneire, Frans Willems, Clemence Wauters, Louis Van Laethem, Miele Buys, Geo Nachez, Maurice Devers, Irma Van Passel, Romain Bauwens Drukker/Drukkerij: Samenwerkende Drukkerij De Dageraad, Vermorgenstraat 11, St.Niklaas-Waas"