fo013139: SVV in het vakantiecentrum "Le Lys Rouge" in Koksijde
"Zwart-witfoto van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) in het vakantiecentrum Le Lys Rouge in Koksijde op 7 juli 1938. Groepsfoto met onder meer Sirène Blieck (3e van links), Leona Hantson en Catherine Ancion. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"