pk001304: Krieg und Frieden. Durch Nach-Rüstung zum Frieden? - Achten, Udo; WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een roofvogel met helm, vredestak en bajonet in de poten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"