pk000433: Cable St. 1936 (1936)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend arbeiders in een manifestatie, met op de voorgrond een houten barricade. Op de barricade staat 'they shall not pass' met hamer en sikkel. Het origineel hangt in het National Museum of Labour History, London. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"