te000066: Voorstudie van arbeiders duwen een kabelbobijn - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van drie arbeiders die een grote kabelbobijn voortduwen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"