af000836: Berchtesgaden 16 novembre 1940 - Union Coopérative; Deloye, Salomon (1950)
"Affiche uitgegeven in 1950 voor de Koningskwestie. Afbeelding: tekening van koning Leopold III (België) en Adolf Hitler die elkaar de hand drukken tijdens hun ontmoeting op 16 november 1940 in Berchtesgaden. Tekst: BERCHTESGADEN. 16 NOVEMBRE 1940. Auteur responsable, Salomon DELOYE, Place Cardinal Mercier, Ougrée. Imprimerie UNION COOPERATIVE, 26, place St-Lambert, Liège - Directeur: J. MALAISE. EXEMPT DU TIMBRE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"