vl000949: SKVV (Socialistische KInder- en Valkenverbond) Merksem 1977
"Vlag van SKVV Merksem. Een kruis in blauw en wit verdeelt het rode veld vlag in vier vakken. In de vluchttop en vluchthoek het opschrift: SKVV Merksem, IFM Camp 1977. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"