John Heartfield fotomontage : tentoonstellingscatalogus - Schultz, Reinhard; Leder, Gerhard (Berlin: Galerie Bilderwelt, 1996)
"Realisatie en productie Reinhard Schultz, Gerhard Leder Oorspronkelijk Duitstalige brochure vertaald naar aanleiding van de TREXPO-tentoonstelling georganiseerd door Amsab en CSC-Vormingswerk"