fi000765: SOM - Milieuhappening Zelzate - SOM; Verstraete, Mario; de Meyer, Mary-Ann; Van de Winckel, Jacky; Desloovere, Karl; Panier, Koen; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 18 mei 1990. Verslag van de milieuhappening georganiseerd door SP en CSC in Zelzate op 13 mei 1990, met o.a. Frank Vandebroucke (SP-voorzitter), Luc Van den Bossche (Vlaams Minister Binnenlandse Zaken), Norbert De Batselier (vice-voorzitter Vlaamse Regering), John Schenkels (burgemeester Zelzate) en Marc Galle (Europarlementslid). Daarna een studiogesprek met Frank Vandenbroucke (over raketten, vredesbeweging en kernwapens)."