794.168: Dossier betreffende een kadervrorming [voor de federatie Brugge] op 13-15/10/1995 in Kasterlee. - vzw Zonnige Uren
"Collection: 794: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Series: 794: Archief van vzw Zonnige Uren; Level of description: File"