te000175: Twee voorstudies van steenkappers - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een steenkapper aan het werk. Op de achterzijde een afbeelding van twee steenkappers aan het werk in een werkplaats. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"