fo011493: Betoging tegen eenheidswet in Gent - Roghes; Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van de postmannen tijdens stakingen tegen de eenheidswet in Gent op 24 december 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"