af006306: Frans Masereel stelt ten toon
"Affiche uitgegeven voor een tentoonstelling van Frans Masereel. Tekst: Galerij De Beiaard, Graaf Van Egmontstraat 15 Mechelen. Frans Masereel stelt ten toon van 30 maart tot en met 10 april. Open alle dagen van 10h tot 12h30 en van 13h30 tot 19h. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"