af003812: Strijd tegen de werkloosheid! - BSP; Van Eeckhaut, Piet (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door de BSP-wijkclub Van Beveren voor een debatavond. Afbeelding: tekening van een geheven voorarm met roos in de vuist. Tekst: BSP WIJKCLUB VAN BEVEREN. Progressief Gent samen op vrijdagavond TWEEDE DEBAT. STRIJD TEGEN DE WERKLOOSHEID! Alternatieven van BSP en KP. Sprekers: LOUIS VAN GEYT Volksvertegenwoordiger, voorzitter KP PAUL GHYSBRECHT Volksvertegenwoordiger BSP. Moderator: PIET VAN EECKHAUT. Op vrijdagavond 21 nov. vanaf 19.30 uur in de Nachez-zaal van het Feestlokaal Vooruit - St.-Pietersnieuwstr. INFO - STANDS - ORKEST - ONTSPANNING - TENTOONSTELLING - INFORMEEL KONTAKT... BSP-WIJKCLUB VAN BEVEREN SINT-LIEVENSPOORT GENT LOKAAL: 't TONNEKE LANGE VIOLETTENSTRAAT, 34 9000 GENT. VERANTW. UITG.: PIET V. EECKHAUT RECOLETTENLEI, 26 9000 GENT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"