fo004661: Achille Van Acker bezoekt een nieuwe katoenfabriek
"Zwart-witfoto van Achille Van Acker bij de inhuldiging van een nieuwe katoenfabriek in Brugge, 31 maart 1957. Opschrift achteraan: Inhuldiging van een nieuwe katoenfabriek te Brugge. Eerste-Minister vermaakt zich kostelijk terwijl een werkster zijn kleederen uitzuigt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"