fo027149: NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes - 11.11.11
"Kleurenfoto, van Culturele evenementen zoals dansen en typische liederen van Peru, met een geanimeerde deelname van jongens en meisjes. NCOS project 1589 Vrouwenwerking in Comas, Peru. Een realisatie van Apdes; Asociation de Romacion y Desarrollo Social. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"