pr000322: 1000 heuvels - Irahari, Saburine
"Prent in monochroom voorstellend een kindertekening gemaakt voor de campagne Duizend Heuvels, voor de heropbouw van Ruanda. Tekst : de opbrengst van deze poster gaat o.a. naar het weeshuis van Ndera nabij Kigali, waar Saburine Irahari, 11 jaar, deze tekening maakte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"