Pro memorium [Bladmuziek] : lyrisch zangdicht ter eere der communehelden - Vandermeulen, Jozef; Johan (Gent: Claeys, 1894)
"door Johan ; muziek van Jozef Vandermeulen Voor de eerste keer opgevoerd op 18 maart 1894 in de zaal Spiegelhove te Gent"