Wereldverbeteraars : vijf eeuwen sociale geschiedenis verzameld door het Internationaal Instituut voor Sociale Gescheidenis/ Jaap Kloosterman & Jan Lucassen : recensie - Van de Poel, Jan (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"door Jan Van de Poel"