Het gemeentelijk beleid in Vlaandere inzake ontwikkelingssamenwerking : een multivariaat, explorerend onderzoek - Leys, Leo (Brussel: NCOS, 1985)
"Leo Leys Oorspronkelijk licentiaatsverhandeling, VUB"