fo006595: Louis de Brouckère - Waro; Lad
"Zwart-witfoto van Louis de Brouckère op conferentie in het teken van de Spaanse burgeroorlog in Parijs, 21 november 1937. Opschrift achteraan: Conference Européene pour l'aide à L'Espagne Republicaine à Paris le 21 novembre 1937 à la salle de la ...?. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"