Beknopt overzicht van eenige punten der staathuishoudkunde : lessen gegeven aan de leden van den Antisocialistischen Sprekersbond van Gent - Verhaegen, Arthur (Gent: Drukkerij Het Volk, 1891)
"Bibliotheek Anseele"