af015803: Geschenkenbeurs 2001 - Oxfam-Wereldwinkel; Bontemps, Marc
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkel Vilvoorde voor een geschenkenbeurs. Afbeelding: kleurenfoto van een boodschappenmand. Tekst: Oxfam Wereldwinkels. Handel, uit respect. eindejaar 2001. zaterdag 8 december 9-18 u, zondag 9 december 14-18 u, zaterdag 15 december 9-18 u, zaterdag 22 december 9-18 u in Oxfam-Wereldwinkel Vilvoorde Fr. Rooseveltlaan 71 GESCHENKENBEURS. organisatie: Oxfam-Wereldwinkel Vilvoorde. vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 15, B-9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"