pk000389: Super Blekkaard. Flats-Restaurants-Supermarket. Klemskerke
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend de gebouwen van het vakantiecentrum Super Blekkaard in Klemskerke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"