fo014051: Academische zitting Edward Anseele/50 jaar TACB - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de academische zitting n.a.v. de inhuldiging van het monument Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België) in de Opera in Gent, 26 juni 1948. Zicht in de zaal. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"