Identiteit is iets dat me mateloos fascineert: Eva Küpper volgde oudere transseksuelen, travesties en showqueens - De Roover, Dennis (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Dennis De Roover Fonds Suzan Daniel (FSD)"