b000535: ATB speleologie en bergsport 1960, Gent
"Een plaquette van de ATB van Gent. Centraal in een cirkel de initialen ATB met daarin een bergbeklimmer en een speleoloog. Onderaan links het embleem van de ATB en rechts in een schild: een klauwende leew. Tekst: ATB 1960 - 1975 speleologie bergsport, Gent . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"