ls000378: Wilchar ne fait pas de l'Art - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een zelfportret van Wilchar als graficus in zijn atelier. Onderaan staat de tekst 'Wilchar ne fait pas de l'Art' ondersteboven en in spiegelbeeld. Het geheel is omrand met een decoratief kader. Linksonder Wilchars merkteken, rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"