Hoe is de wereld eraan toe : 1992 - Brown, Lester R.; Starke, Linda; Huys, Kathleen; Trio, Werner (Berlaar: Worldwatch Institute Europe, 1992)
"Projektleider: Lester R. Brown, Redaktie: Linda Starke Oorspronkelijke titel: State of the World 1992"