Mensenrechten : driemaandelijks informatieblad van de Belgische Liga voor de Verdediging van de Rechten van de Mens, Nederlandstalige afdelingen (Brussel: Liga voor Mensenrechten; Evergem)
"Wijziging ondertitel 1979 : tijdschrift van de Liga voor Mensenrechten"