fo002023: Spaanse burgeroorlog, La Pasionaria - France Presse
"Zwart-witfoto van Dolores Ibarruri (voorzitter van de Communistische Partij van Spanje, La Pasionaria) in een auto op weg naar het station van Lyon. Lyon, 9 maart 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"