De Volksonderwijzer : kosteloos verspreid ter verdediging van het volksonderwijs en de onderwijzers (Gent: P. Thomas, 1897)
"Hoofdredactie: Café du Nord, GentDrukker/Drukkerij: Drukkerij P. Thomas, Snoekstraat 89, Gent"