fo035531: Agalev/Groen - Hendrickx, Vera
"Zwart-witfoto van de onderwijsbetoging te Brussel op 4 februari 1998. Met spandoek : Voor V.D. Bossche en de CVP stemmen wij in 1998 zeker NEE ! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"